Välkommen
​​​​​​​lagra din produkt hos oss!

Ert Behov – Vår Kapacitet

Om oss

Företaget grundades 1986 och är ett av norra Europas största privatägda cisternlagringsföretag som idag drivs av andra generationen Lars Almer och Rita Almer.
Vi är en oberoende aktör med många års erfarenhet av lagring och hantering av klassade, oklassade petroleum- och kemikalieprodukter som alkohol, diesel, bioolja, kaustiksoda, gödning mm.

Orter & Cisterner

Vi är placerade runtom i Sverige utefter kusten och även vid Mälaren med unika lagringsmöjligheter i Örnsköldsvik, Härnösand, Sundsvall, Sandarne, Gävle, Köping, Oskarshamn och Landskrona.
Vi har ett blandat utbud av cisterner gällande klassning, storlek, material, invallning, isolering och uppvärmning.

Service

Hos oss är service och säkerhet alltid högsta prioritet och vi har enda sedan starten 1986 engagerat arbetat med att lösa kundernas behov och med ett stort kontaktnät varit delaktiga med flexibla helhetslösningar.
Samtliga lagringsutrymmen är enligt gällande föreskrifter och vi har daglig bevakning och tillsyn av våra depåer. Med vårt utvecklade system är hjälpen alltid nära till hands för era chaufförer om behovet uppstår.

Säkerhet

Vi hanterar dagligen produkter som klassas som miljö- och brandfarliga, vilket ställer höga krav på oss. Vi är sedan år 2000 certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001, vilket gör att vi ständigt ser över, utvärderar och arbetar med rutiner och säkerhetsprocesser för att hålla hög kvalitet i allt vi gör.
Som kund hos oss ska du känna trygghet i att vi hanterar din inlagrade produkt säkert och ansvarsfullt i varje steg. Vår personal är utbildad enligt branschens regelverk och de har dessutom lång erfarenhet och kompetens av lagring samt lossning och lastning av fartyg och tankfordon.

Jobba hos oss

Vill du arbeta med lagring av petroleum- och kemikalieprodukter?
Vill du vara en hjälpande hand vid lossning och lastning och är öppen för oförutsedda arbetsuppgifter och udda arbetstider?
Hos oss får du lära dig branschen från grunden och vi letar alltid efter nyfikna personer som har integritet, tar sitt arbete på allvar och gillar personlig service.
Almer Oil & Chemical Storage AB är ett familjeföretag där kunden står i centrum och där vi tillsammans hjälps åt för att lösa stora och små arbetsuppgifter.
Låter det intressant? Skicka din ansökan till oss.